Uskoprolazni regali

Opis

Uskoprolazni regali - Opis - Dexion Rukovanje paletama

Uskorpolazni regali prolazom nude mogućnost uštede prostora ako je podni prostor ograničen: maksimalni kapacitet skladištenja, brz pristup svakoj paleti i brzo komisioniranje pravo iz regala.

Najveća prednost uskoprolaznog paletnog regala je kombinacija brzog komisioniranja i najbolje moguće upotrebe prostora. Ova kompaktna konstrukcija se koristi u različitim industrijama gdje je skladišni prostor ograničen. Promenljiva visina i dubina polica i podesive potporne grede osiguravaju najveću pokretljivost, a u prolazima koji štede prostor može se raditi sjedećim skladišnim viljuškarima ili stojećim viljuškarima za komisioniranje – za pogodno slaganje paleta ili za brzo komisioniranje pravo sa paleta.

Potrebni su posebno dizajnirani viljuškari i dizalice za rukovanje paletama u uskim prolazima između regala.  Oprema za upravljanje je visokoautomatizovana i navodi se uz pomoć žice ili šina.

Koristi

  • 100% pristup pojedinačnim paletama
  • Najbolja konfiguracija za maksimalno skladištenje, gustinu i efikasnost
  • Bolja iskorišćenost prostora
  • Dodatni troškovi specijalizovanog viljuškara nadoknađuju se dodatnom uštedom zbog poboljšane iskorišćenosti prostora
  • Manja popunjenost kapaciteta po uskladištenoj paleti

Asortiman

Uskoprolazni regali - Asortiman - Dexion Rukovanje paletama

Uskoprolazni paletni regal firme Dexion omogućava najbolju upotrebu raspoloživog podnog prostora, skladišnog prostora i visine skladišta (do 12 m visine), pri tome omogućavajući pristup svim pojedinačnim paletama. Kombinuje prolaznost i pristup pojedinačnim paletama podesivih paletnih regala, ali sa povećanom upotrebom raspoloživog prostora kubnog prostora. 

Karakteristike

Uskoprolazni regali - Karakteristike - Dexion Rukovanje paletama

Sistemi paletnih regala su dizajnirani prema standardizovanim dimenzijama paleta, da bi obezbijedili najbolju upotrebu raspoloživog prostora.

Postoje 3 vrste greda: grede otvorene ili zatvorene kutije i nova I-greda.

Visine do 12 metara

Kapacitet tereta veći od 20000 kg

Nosivost ćelije do 5500 kg

Visina ćelija do 3500 mm

Širina ćelija do 5000 mm