O nama

  • O nama

O nama

Constructor Group AS je vodeći panevropski proizvođač i dobavljač industrijskih i komercijalnih rješenja za skladištenje visokog kvaliteta, koja se prodaju širom Evrope kao zaštitni znaci  ConstructorBruynzeelKastenDexion i PSS.

Od 2007. u vlasništvu Altor Funds II, Constructor Group je 3. po veličini dobavljač rješenja za skladištenje u industrijskom sektoru u Evropi i najveći u komercijalnom sektoru.

Naši proizvodi se nalaze u rasponu od inovativne tehnologije paletnih regala i  polica  do rješenja za skladištenje u arhivima i kancelarijama.  Kao grupa posjedujemo višegodišnje iskustvo i stručnost, koje koristimo u saradnji sa našim klijentima da bismo pružili najbolja rešenja. 

Isporučujemo više od proizvoda i možemo ponuditi čitav paket usluga uključujući savjetovanje, planiranje i održavanje bez obzira na to da li je u pitanju zahtjev za opremanjem skladišta ili distributivnog centra ili rješenja sa policama za muzej, kancelariju ili biblioteku.

Bez obzira na vaše zahtjeve, Constructor Group može iskreno doprinijeti poboljšanju vašeg poslovanja pružanjem prvoklasnog radnog i skladišnog okruženja.

 Struktura – države i ljudi

Sa prometom od blizu 330 miliona evra, preko 1200 zaposlenih i modernim proizvodnim objektima koji su locirani na ključnim tržištima Rusije, Rumunije, Holandije, Nemačke i Finske, Constructor Group je vodeća sila u oblasti skladištenja. Grupa je lokalno veoma prisutna  širom Evrope, te posjeduje i prodajnu mrežu širom ostatka svijeta uključujući Afriku, Bliski istok, Severnu i Južnu Ameriku.